Μόνο 4 θετικά από 1112 rapid test στο Ρέθυμνο – Ανησυχία στα Ανώγεια

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των πολιτών στα rapid test στην μαρίνα του Ρεθύμνου, η οποία ευτυχώς δεν έδωσε ανησυχητικά αποτελέσματα.

Τα τεστ τα πραγματοποίησαν οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και Χανίων και η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι πολίτες έσπευσαν με τα αυτοκίνητά τους να ελεγχθούν.

Το αποτέλεσμα δεν κρίνεται ανησυχητικό, σε αντίθεση με τα Ανώγεια, όπου ήταν πολύ περισσότερα αναλογικά.

rapid marina (1).jpg
rapidd marinaa (1).jpg

Ανησυχία στα Ανώγεια – 13 θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν στα rapid test

Ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα των rapid tests στα Ανώγεια σήμερα, αφού διενεργήθηκαν πάνω από 600 τεστ και εντοπίστηκαν 13 θετικά.

Στην συντριπτική πλειοψηφία τους τα θετικά είναι σε μαθητές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και δεν περιορίστηκε μόνο στα Ανώγεια, αφού προσήλθαν και κάτοικοι γύρω περιοχών.

Ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης ιδιαίτερα ανήσυχος βλέπει ότι τα κρούσματα καταγράφονται κυρίως στα σχολεία της περιοχής και εισηγείται το κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων του δήμου.

Μετά τις 2.30 οι μονάδες του ΕΟΔΥ θα μεταφερθούν στα Λιβάδια για rapid tests, ενώ στην μαρίνα συνεχίζεται η διαδικασία και σύμφωνα με τις πληροφορίες στα περίπου 800 τεστς που έγιναν εντοπίστηκαν 3 θετικά.

goodnet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί